Поділитись:

Особливості відкриття депозиту в 2019 році*

Середа, 03 квітня 2019, 12:29

Відкриття депозитного вкладу – це найпростіший і безпечний варіант інвестування фінансових коштів. Цей пасивний спосіб доходу вже давно довів свою ефективність. Особливо він актуальний в останні роки економічної кризи. Кожного вкладника приваблює можливість легкого і швидкого доходу без активної роботи.

Головні переваги відкриття депозиту

Депозити - це безпечне зберігання грошових коштів з можливістю отримання певного відсотка. Сума винагороди за внесок, пише Minfin , залежить від його величини і терміну. Подібний варіант інвестування вважається надійним і безпечним через те, що гроші розміщуються в фінансовій установі. Вони застраховані від крадіжки, пожежі та інших явищ. Також далеко не останню роль відіграє активне втручання держави, яке страхує всі кошти вкладників. У разі банкрутства банку, всі заощадження повертаються вкладнику.

Така банківська послуга, як депозит, має такі переваги:

  • Простота в оформленні – щоб відкрити депозит, вкладнику потрібен тільки паспорт. Ніяких додаткових документів банківська установа не вимагає. Вся процедура займає менше 20 хвилин.
  • Постійний доступ до засобів – депозити з легкістю можна зняти в будь-який день. Винятком є ​​великі суми, які можуть закриватися протягом 5 днів.
  • Відсутність комісії – платити будь-які гроші за відкриття депозитного рахунку клієнтові не потрібно.
  • Можливість розрахунку прибутком – кожен вкладник може самостійно розрахувати, яку суму він отримає після закінчення депозиту. Це робиться за допомогою депозитного калькулятора.

Велике значення при відкритті депозиту має валюта. У 2019 більшість банків пропонують інвестувати заощадження в будь-якій валюті, як в національній, так доларах і євро. Затребуваністю користуються мультивалютні рахунки, на яких кошти зберігаються в різних одиницях. Такий рахунок користується популярністю завдяки відсутності втрати інвестицій через постійне коливання курсових котирувань.

Тарифний план

У процесі відкриття вкладу, кожна людина має право вибрати між існуючими тарифними програмами. Вони можуть бути строковими або розрахованими на вимогу. Перший варіант – більш вигідний, адже із строкового вкладу нараховують максимальні відсотки. Але такий тариф підходить тільки тим клієнтам, які планують робити довгостроковий депозит, адже в будь-який момент зняти всю суму не вийде.

Вклад на вимогу підходить на той випадок, коли клієнту можуть знадобитися гроші в будь-який момент. Природно, за таким депозитом відсоток нараховується мінімальний.

Надрукувати
мітки:
коментарів