Поділитись:

"Стадіон, так стадіон", – Порошенко прийняв виклик Зеленського

Четвер, 04 квітня 2019, 09:10
«Стадіон, так стадіон»,  – Порошенко прийняв виклик Зеленського

Кандидат у президенти Петро Порошенко погодився провести дебати з кандидатом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Про це він заявив у відеозверненні, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook. 

"Володимрире Олександровичу, я радий, що ви, хоч якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні, головна відмінність – стрілки наших геополітичних компасів показують у діаметрально протилежні сторони світу", – зазначив Порошенко. 

Також він наголосив, що дебати – це не шоу, як і виборча кампанія загалом. 

"Бути президентом і верховнокомандувачем – це не гра, не бажання сподобатися. Бути президентом і верховнокомандувачем – це нести відповідальність за людей, за країну", – додав він. 

Із його слів, дебати не робляться заради шоу, а заради дискусії. 

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на вас, Володимире Олександровичу", – завершив звернення Порошенко. 

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. 

До слова, станом на ранок 4 квітня Центральна виборча комісія опрацювала усі 100 % протоколів. У першому турі президентських перегонів остаточно переміг Володимир Зеленський. За нього віддали голоси 30,24 % виборців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів