Поділитись:

У "Промені" відбудеться Fest Zero Waste*

Середа, 03 квітня 2019, 20:50

14 квітня на 1-му поверсі РЦ «Промінь» (в правому крилі), у партнерстві з FeelGood Agency та еко-брендом SIMPLE, відбудеться Fest Zero Waste.

Метою заходу є ознайомлення лучан із філософією zero waste – концепцією життя в стилі «нуль відходів» із ціллю збереження екології та природних ресурсів.

У програмі заходу передбачена барахолка – продаж вживаних речей, продаж zero waste речей на заміну побутовим, здорова їжа без пластикового упакування, перегляд тематичного відео та лекторій. Усім хто хоче продати свої речі, потрібно заповнити анкету:

Теми лекцій наступні:

1. «Натуральна та «мас-маркет» косметика: в чому різниця?» і майстер-клас із виготовлення домашньої зубної пасти від Олени Голоденко, власниці майстерні натуральної косметики «Green Valerie»;
2. «Sustainable Fashion» дизайнер та засновниця проекту «Sustainable Fashion Pad» – Яна Червінська;
3. «Zero Waste – Нуль відходів: що це і для чого» – Леся Хом'як, проектний менеджер zero waste проекту «OZERO»;
4. «Домашнє компостування» – Олександра Патлач, активіст ГО «Зелена Генерація».

Катерина Демидюк, одна із організаторів: «Сьогодні вираз zero waste стає модним і асоціюються у нас із чимось екологічним. Що ж це насправді означає і хто такі «зіровейстери»? Поняття «Zero waste» прийшло до нас з Америки і включає в себе 5 правил, завдяки яким ми, люди, можемо боротися із системою надмірного споживання і берегти ресурси Землі. Приходьте до нас на захід і дізнаєтеся більше, як можливо прожити день без поліетиленового пакета чи пластикової пляшки».

Захід розпочнеться о 12:00 та завершиться о 20:30.

Організатори: РЦ «Промінь», FeelGood Agency та еко-бренд SIMPLE. Вхід вільний.

Надрукувати
мітки:
коментарів