Поділитись:

Зеленський покликав Тимошенко розсудити його дебати з Порошенком

Четвер, 04 квітня 2019, 22:15

Артист Володимир Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. Про це він заявив у відозверненні, повідомляє theБабель.

"Юліє Тимошенко! Ви посіли третє місце в першому турі та не підтримали жодного з кандидатів. Чи зможете Ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах?" – сказав Зеленський.

За його словами, окремий незалежний ведучий дебатів потрібен для уникнення підкупу, провокацій та адміністративного тиску. Зеленський також зазначив, що Порошенко прийняв його виклик на дебати і підкреслив, що "тон розмови різко змінили". "Що ж, пане президенте, Ваші недолугі вибачення я прийняв. Щодо третини громадян України – нехай вирішують самі", – підкреслив він.

Напередодні артист Володимир Зеленський запропонував президентові Петру Порошенку провести дебати на стадіоні НСК "Олімпійський". Крім того, артист висунув вимогу про здачу кандидатами медичних аналізів.

Порошенко прийняв виклик Зеленського взяти участь у дебатах на стадіоні, нагадавши, що вони мають відбуватися на базі "Суспільного телебачення" з трансляцією на всіх телеканалах.

Пізніше у штабі Зеленського заявили, що Порошенко не дав вичерпної відповіді на запитання щодо дебатів на НСК "Олімпійський".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко хоче, аби Зеленський разом із ним здав аналізи

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
09 лютого 2024
19 січня 2024