Поділитись:

Зеленський здав аналізи, але без Порошенка

П'ятниця, 05 квітня 2019, 08:33
Зеленський здав аналізи, але без Порошенка

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що здав аналізи в приватній лабораторії "Євролаб".

Про це він сказав, вийшовши з лабораторії, – повідомляє Українська правда. 

Кандидат зазначив, що здавав кров. Водночас, відповідаючи на питання журналістів, сказав, що готовий здавати й інші аналізи, якщо це буде потрібно. 

Зеленський не пояснив журналістам, чому приїхав у лабораторію раніше ніж на 8:00 годину, на яку запрошував президента Петра Порошенка. Відомо, що він приїхав у лабораторію близько 07.40.

Під час перебування Зеленського в "Євролабі" біля нього чергували кілька автівок поліції. 

До слова, президентом і засновником клініки "Євролаб" є Андрій Пальчевський. Це – російський і український підприємець та телеведучий, який відкрито підтримує Володимира Зеленського на президентських виборах.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко поклика Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою, Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко VS Зеленський: як реагують волиняни на заяву про дебати

Надрукувати
мітки:
коментарів