Поділитись:

"Батл аналізів": соцмережі вибухнули жартами про кандидатів

П'ятниця, 05 квітня 2019, 12:15

Майбутні дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським та здавання ними аналізів викликали бурхливе обговорення у соцмережі та появу сотень фотожабів.

ІА "Конкурент" зібрав найбільш яскраві та кумедні пости, присвячені актуальній темі.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко VS Зеленський: як реагують волиняни на заяву про дебати

Надрукувати
мітки:
коментарів