Поділитись:

Луцькі мами-поліцейські взяли участь у фотосесії

Субота, 07 травня 2016, 11:35

Напередодні Дня матері, яке цьогоріч відзначають 8 травня, патрульні поліцейські Луцька, які мають дітей, взяли участь у професійній фотосесії.

Фотографували полісменок та дітей в приміщенні "Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку" Тетяна Полуектова і Павло Березюк, – повідомили у прес-служба патрульної поліції.

У створенні образів допомагала активістка Мар'яна Сорочук, яка принесла вишиванки від ТМ "Чічка".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК "ЧІЧКА" ЗАДАЄ МОДУ НА ВИШИВКУ В ЛУЦЬКУ

Участь у фотосесії взяли п'ять жінок (загалом в патрульній поліції сім мам, що мають дітей), вісім їхніх дітей, а ще мама однієї з патрульних.

Організатори фотосесії вирішили показати тих жінок, які не лише працюють у патрульній поліції, а й виховують прекрасних дітей, дбають про свої сім'ї.

"Після напруженої зміни жінки повертаються додому, де їх завжди чекають дітки та рідні люди. І коли бачиш своїх дітей, що з ними все гаразд, – і втома, і напруження зникають, бачиш, що є заради кого працювати. Ця ж фотосесія – ще одна нагода побути поруч з ними, а також ближче познайомитись з колегами та їхніми дітьми", – зазначила одна з матусь.

І хоч "моделі" виступили в різних образах та ситуаціях, все одно їх всіх поєднували тепло, ніжність та безкінечна ласка, яка може бути тільки між мамою і дитиною.

Надрукувати
мітки:
коментарів