Поділитись:

Dream Town – ідеальна основа для ваших бізне-ідей!*

Понеділок, 08 квітня 2019, 08:57

Складно знайти ідеальне приміщення для свого бізнесу?

Вигідна ЛОКАЦІЯ – і успішний розвиток бізнесу гарантований!

Офіс у центрі Луцька – це не мрія, а реальність.

Нові комерційні приміщення незабаром у сучасному кварталі нових лучан Dream Town. Забудовник пропонує різноманітні площі під бізнес вашої мрії, від 44 м². Цей простір можна облаштувати для офісів, магазинів, салонів краси, ресторанів, кафе, аптек, медичних закладів, студій, майстерень тощо.
Потенційними клієнтами вашого бізнесу стануть не лише жителі вже густозаселеного району, а й гості міста, оскільки поруч вокзали, що генерують великі трафіки людино- та машинопотоків. Також незабаром постійними та лояльними споживачами стануть мешканці житлового комплексу.

У Dream Town передбачена велика територія для паркінгу (підземного та наземного), вам та клієнтам вашого бізнесу буде зручно розміщувати авто. На території планується сучасний благоустрій: ланшафтний дизайн, зручні лави для відпочинку та живі насадження. Також ваша нерухомість матиме надійний захист, комплекс передбачає провідну систему охорони.

Великою перевагою є панорамні вікна. Це дуже зручно для розміщення вивіски та облаштування фасаду для бізнес-цілей. У великих вітринах чудово виглядають товари, є можливість ефективно комунікувати зі своїм споживачем.

Dream Town розташований у привокзальному районі міста. Дізнатись як придбати приміщення можна за телефном️ 099 3272727
https://dream-town.com.ua/
https://euroholding.net.ua/

Надрукувати
мітки:
коментарів