Поділитись:

«Довіртеся професіоналам!» – Кличко радить кандидатам пройти тест WADA

П'ятниця, 05 квітня 2019, 15:48
«Довіртеся професіоналам!» – Кличко радить кандидатам пройти тест WADA

Український боксер Володимир Кличко запропонував кандидатам на пост президента України Петру Порошенку та Володимиру Зеленському здати аналізи в міжнародній організації World Anti-Doping Agency.

Про це він написав у мережі Facebook.

«Сьогоднішні ранкові новини про здачу «допінг контролю» кандидатами в президенти України мене здивували і трохи розсмішили! (Справді, якби так спортсмени здавали тести на допінг, то були б усі суперменами). Адже кожен зробив це окремо і причому в «своїй лабораторії», – написав боксер.

Володимир Кличко зазначив: якщо кандидати такі відкриті і зацікавлені в об'єктивному результаті, то варто пройти обстеження репутаційно перевіреним методом в міжнародній організації World Anti-Doping Agency.

"Можу організаційно допомогти в цьому процесі, щоб це не виглядало так кустарно. Довіртеся професіоналам! 

(Р.S. Вже відправив запит про можливість таких тестів в ВАДА. Сподіваюся Кандидатам в президенти не відмовлять)", – додав спортсмен.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко поклика Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою, Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Довідково: 

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) – незалежна структура, що здійснює координацію боротьби з допінгом у спорті. Агентство було засноване в 1999 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батл аналізів": соцмережі вибухнули жартами про кандидатів

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 жовтня 2023
17 січня 2023
07 серпня 2022
22 травня 2022
19 травня 2022
13 жовтня 2021
05 травня 2021
20 листопада 2020
16 жовтня 2020
30 квітня 2020