Поділитись:

Тимошенко відмовилася від ролі рефері між Зеленським та Порошенком

П'ятниця, 05 квітня 2019, 23:13

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко не буде вести дебати між кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком.

Про це заявив радник штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі радіо "Новое время", – передає УНІАН.

"Вона була б незалежним арбітром, тому що критикувала б обох кандидатів. Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більшої половини країни. Але сталося так, як сталося", – наголосив він.

За словами Разумкова, місце модератора буде запропоновано "будь-кому іншому". "Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд", – пояснив він.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це неповага", – Порошенко про Тимошенко в ролі "незалежного арбітра"

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
09 лютого 2024
19 січня 2024