Поділитись:

Волинські "укропи" перефарбуються у "Слугу народу", – експерти

Субота, 06 квітня 2019, 16:00
Волинські «укропи» перефарбуються у «Слугу народу», – експерти

Політологи та журналісти припускають, що незабаром на Волині партію "УКРОП" побачать у новому світлі.

Про це говорили під час ток-шоу Протилежний Погляд 4 квітня. 

Зокрема йшлося про те, що на Волині "укропівець" Олександр Шевченко отримав колосально низьку підтримку (1,66 %), враховуючи, що "УКРОП" якраз таки заявляє про себе на теренах області. Експерти зауважили, що на високу підтримку кандидата в партії і не сподівалися, там ставили на інше. 

Волинські «укропи» перефарбуються у «Слугу народу», – експерти

"По-перше, вся виборча кампанія ніде не відбувалася, окрім Камінь-Каширського району. Я думаю, на якомусь етапі було ухвалене рішення, що кампанія Шевченка – це його власна кампанія. А "УКРОП" буде орієнтуатися на нові можливості, які дає сьогодення. А, власне, я думаю, що на місцевих виборах ми побачимо список партії "Слуга народу" і там, за винятком, буде список партії "УКРОП". Я думаю, що партія ухвалила рішення, мовляв, ми перероджуємося і не тратимо час, зусилля і не дискредитуємо себе. Гадаю, ми скоро все побачимо в новому світлі", – зауважив журналіст Святослав Зелінський. 

Його підтримав і редактор інтернет-видання "Перший" Юрій Ричук. Із його слів, політсила, яка мала б підтримувати Шевченка, орієнтувалася на іншого кандидата.

"Мені здається, що тут якраз секрет у його риториці, адже великий пласт людей проголосував проти Порошенка, і цей пласт акумулював Зеленський. І Шевченко теж підтримував цей меседж. Якщо хтось запитає, а хто такий Шевченко? То крім того, що він директор "Буковелю", навряд чи хтось скаже. А от гасло "Вимести порох з осель" – гасло, яке своїм змістом підсилило Зеленського. Тому погоджуюся з колегою на 100 %, що зараз наші місцеві "укропчики" пофарбуються під "Слугу народу", – наголосив керівник спецпроекту "Порошенко в Луцьку" Юрій Моклиця. 

До того ж, зауважив політолог Тарас Літковець, Олександр Шевченко вже заявив, що він буде підтримувати Зеленського. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
20:04
24 листопада 2023
15 червня 2023
11 червня 2023
07 травня 2023
09:07
18 липня 2022
29 червня 2022
30 квітня 2022
01 квітня 2022
14 лютого 2022