Поділитись:

У РЦ «Промінь» відбудеться захід концепції життя «нуль відходів»*

Субота, 06 квітня 2019, 13:32

14 квітня на 1-му поверсі РЦ «Промінь» (в правому крилі) відбудеться захід Fest Zero Waste.

Метою заходу є ознайомлення лучан зі філософією zero waste – концепція життя в стилі «нуль відходів» з ціллю збереження екології та ресурсів. В програмі заходу продаж екологічних продуктів на заміну побутовим речам, здорова їжа без пластикового упакування, продаж вживаних речей, перегляд фільму та лекторій.

Теми лекцій такі:

  • «Різниця натуральної косметики та мас-меркету» та майстер-клас з виготовлення домашньої зубної пасти від Олени Голоденки, Green Valerie; «Sustainable Fashion» дизайнерка та засновниця проекту Sustainable Fashion Pad Яна Червінська;
  • «Zero Waste: що це і для чого», Леся Хомяк, перший в Україні магазин товарів в стилі «Нуль відходів» Ozero;
  • «Домашнє компостування», Олександра Патлач, ГО «Зелена Генерація».

Катерина Демидюк, одна із організаторів: «Сьогодні вираз zero waste стає модним і асоціюються у нас з чимось екологічним. Що ж це насправді означає і хто такі «зіровейстери»? Zero waste поняття прийшло до нас з Америки і включає в себе 5 правил завдяки яким, ми люди, можемо боротися з системою надмірного споживання і берегти ресурси Землі. Приходьте до нас на захід і дізнаєтеся більше як можливо прожити день без поліетиленового пакета чи пластикової пляшки».

Захід розпочнеться о 12:00 та завершить о 21:00.

Організатори: команда Zero Waste Lutsk, РЦ «Промінь», FeelGood Agency, Simple.

Вхід вільний.

Надрукувати
мітки:
коментарів