Поділитись:

Університетська благодійність: у Луцьку відбулася IMPREZA LUBARTА (фото)

Субота, 06 квітня 2019, 15:05

У місті Луцьку в Музеї сучасного мистецтва Корсаків відбувся благодійний бал IMPREZA LUBARTA. На кошти з якого планують купити обладнання для дітей із хворобами серця.

Захід стартував о 18 годині 5 квітня.

Ще з 2008 року СНУ ім. Лесі Українки започаткував організацію благодійного «Університетського балу» зі збору коштів за найбільш необхідними напрямами допомоги тим, хто її потребує. Цього року ж дійство мало змінену концепцію, масштаб та місце проведення.

До балу були задіяні камерний оркестр «Кантабіле»,  джазова формація «Резус блюз», відомий співак Сергій Скулинець. А головним  танцмайстром став Олександр Кашевський.

До того ж цього року на IMPREZA LUBARTA відбулися модні покази брендів одягу від кращих дизайнерів міста, захоплюючі майстер-класи з хореографії, виступи колективів міста, діяли тематичні фотозони та фуд-зона.

Протягом усього вечора усі охочі могли стати благодійниками, адже перед сценою розмістили скриньку. Флеш-моб допомоги організувала Ангеліна Дацюк – головна координатора ВБФ «Серце до Серця» у Волинській області.

Організаторами заходу стали Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця», ГО «Альянс нового покоління», Департамент сім‘ї, молоді та спорту Луцької міської ради, New Generation alliance та Музей сучасного мистецтва  Корсаків.

До того ж під час благодійного балу IMPREZA LUBARTA охочі мали змогу не лише потанцювати, але й послухати спікерів. Начальник управління туризму і промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська розповідала про Луцьк, як про приємне відкриття. Своєю чергою історик, краєзнавець, викладач СНУ імені Лесі Українки Тетяна Яцечко-Блаженко розповідала про історію та традиції проведення на території України світських балів.

До того ж на завершення заходу оголосили короля та королеву балу. Ними стали Владислав Демчук та Анастасія Вольська. 

БІЛЬШЕ ФОТО НА FACEBOOK-СТОРІНЦІ ІА «КОНКУРЕНТ».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Творчі конкурси у волинських вишах: що і коли

Надрукувати
мітки:
коментарів