Поділитись:

Волинянка попросила в Зеленського і Порошенка по одній гривні (відео)

Субота, 06 квітня 2019, 16:46
Волинянка попросила в Зеленського і Порошенка по одній гривні (відео)

Дипломатка Марійка Мовчан, яка є головою Благодійної організації «Позитивна взаємодія», попросила кандидатів в президенти Володимира Заленського і Петра Порошенка не витрачати мільйони на стадіони, а перерахувати по гривні на благодійність.

Дівчина записала відповідне відеозвернення до кандидатів, яке розмістили на офіційному сайті організації. 

«Шановний Володимире Олександровичу, шановний Петре Олексійовичу, навіщо збирати стадіони, витрачати мільйони і за будь-яку ціну жагати перемоги «Хочете бути кращими, впевненішими, мудрішими, дбайливішими, то внесіть одну гривню на банківський рахунок благодійного фонду «Позитивна взаємодія», – закликала вона. 

Зі слів дівчини, багато людей можуть взяти приклад з лідерів і долучитися до допомоги дітям. 

«Давай-те спробуємо разом об’єднати мільйони українців навколо доброї справи, незалежно від того, хто кого підтримує», – закликала Марія Мовчан. 

На роздуми дівчина дає кандидатам не 24 години, а цілий тиждень. А також заликала й інших долучатися до благодійності. 

<

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів