Поділитись:

Реал Мадрид переміг Ейбар: 31-й тур Ла Ліги, матчі суботи

Неділя, 07 квітня 2019, 01:24
Реал Мадрид переміг Ейбар: 31-й тур Ла Ліги, матчі суботи

В рамках 31-го туру іспанської Прімери Валенсія програла Райо Вальєкано, Еспаньйол на виїзді здолав Жирону, а мадридський Реал врятував перемогу над Ейбаром

Про це інформує Футбол 24.

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 31-й тур

Жирона – Еспаньйол – 1:2

Голи: Стуані, 80 (п.) – Дардер, 59, 89

Реал Мадрид – Ейбар – 2:1

Голи: Бензема, 59, 81 – Кардона, 39

Райо Вальєкано – Валенсія – 2:0

Голи: Де Томас, 33, Суарес, 91

У першому матчі 31 туру Ла Ліги зустрічались сусіди по турнірній таблиці – Жирона та Еспаньйол. Обидві команди свої останні матчі провели вкрай невдало і намагались здобути такі необхідні очки аби відірватись від зони вильоту. Перший тайм видався доволі нудним, Жирона більше володіла м’ячем, однак не змогла втілити свою перевагу у забитий гол. У другому таймі Еспаньйол зусиллями Серхі Дардера, який з-за меж штрафного майданчика блискуче пробив під ліву стійку, вийшов вперед. Жирона продовжувала більше контролювати м’яч і на 80 хвилині здобула право пробити пенальті: Роберто Росалес зіграв у штрафному майданчику рукою. Після удару Крістіана Стуані Дієго Лопес дотягнувся рукою до м'яча, однак цього виявилось недостатньо, щоб завадити шкіряному влетіти під ліву стійку. На 89-й хвилині Серхі Дардер ударом з-за меж штрафного вивів Еспаньйол вперед.

Реал мав намір реабілітуватися за невиразні результати в останніх матчах та взяти реванш за розгром від Ейбара в першому колі. Поєдинок, однак, пішов не за планом: гол Бензема на 9-й хвилині скасували через офсайд, після чого гості вирівняли гру й забили самі. На 39-й Ескаланте увірвався у штрафний та викотив передачу на правий край Кардоні, який відкрив рахунок – 0:1. Втім, по перерві Реал розізлився, влаштувавши облогу карного майданчика суперника та створивши кілька моментів. Ще один гол Бензема на 57-й хвилині скасували, але на 59-й з передачі Асенсіо він оформив цілком легальне взяття воріт. Дотиснути Ейбар вдалося вже на 81-й все тому ж Каріму, який замкнув подачу Крооса; на 90+3-й він міг оформити і хет-трик, але влучив у стійку. Зрештою, фінальний свисток зафіксував важку перемогу Реала.

У ще одному матчі Валенсія приїхала в гості до аутсайдера Райо Вальєкано. Вже на 28-й хвилині "летючі миші" заробили право на пробиття пенальті. Та Даніель Парехо не зміг переграти голкіпера "бджіл" Альберто Гарсія. А за 5 хвилин Рауль Де Томас опинившись віч-на-віч з воротарем, вивів Райо Вальєкано вперед. А у доданий арбітром час Маріо Суареса подвоїв перевагу і встановив остаточний рахунок.

Таким чином, Реал набрав 60 очок і залишився на третій позиції, наблизившись до другого Атлетіко на два залікових бали. Ейбар з 39 пунктами йде одинадцятим, Еспаньйол набрав 38 залікових балів та піднявся на тринадцяту, а Жирона, маючи у активі лише 34, опустилась на чотирнадцяте місце. Валенсія з 46-ма пунктами залишається на 6 сходинці, а Райо Вальєкано набирає 27 очок і зміцнює свої шанси вибратись із зони вильоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку заборонили продавати алкоголь у дні футбольних матчів

 

Надрукувати
мітки:
коментарів