Поділитись:

Розповіли, як дебати між Порошенком і Зеленським можуть вплинути на вибір українців

Неділя, 07 квітня 2019, 14:35
Розповіли, як дебати між Порошенком і Зеленським можуть вплинути на вибір українців

Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", продюсер та телеведучий Тарас Шкітер вважає, що дебати кандидатів у президенти суттєво не вплинуть на вибір українців. 

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Прямий". Відео Тарас Шкітер опублікував на своїй сторінці у Facebook. 

"Переконаний, що від завтра відбудуться кардинальні зміни в кампанії президента. І при правильному виконанні 2-й тур виборів буде непередбачуваний і здивує багатьох. Дебати можуть стати лише прикінцевим акордом, а не зіграють визначальну роль, тому не очікуйте на них і аналізуйте все, що відбувається", – написав він. 

"Говорячи про дебати, варто зауважити, що вони важливі, але кардинально на ухвалення рішень українцями навряд вплинуть. Тому що це не боксерський поєдинок, коли ти можеш цілий бій програвати, а потім влучно вцілити у підборіддя – і твій суперник буде переможений. Це не так. Кілька відсотків це може відібрати, але коли різниця більш ніж 10 %, то винятково на це сподіватися, з технологічної точки зору, не правильно. Тому потрібно діяти за своєю програмою. але ситуативно підігрувати, реагуючи на відповідні виклики", – наголосив Тарас Шкітер. 

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли цікаві деталі про помилкову дату в аналізах Зеленського

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 липня 2023
01 липня 2023
06 червня 2023
12 травня 2023
23 лютого 2023
21 лютого 2023
08 лютого 2023
03 лютого 2023
17:00
13 грудня 2022
08 грудня 2022