Поділитись:

Порошенко чекатиме Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня

Неділя, 07 квітня 2019, 19:35
Порошенко чекатиме Зеленського на «Олімпійському» 14 квітня

Президент України Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського 14 квітня з'явитися на стадіоні «Олімпійський» у Києві для проведення дебатів між кандидатами.

Про це Порошенко заявив в ефірі телеканалу «Україна», – пише Громадське. 

«Хочу наголосити, що 14 квітня, у наступну неділю, я на Республіканському стадіоні («Олімпійському», – ред.), саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів. Думаю, що 19:00 або 20:00 година буде оптимальним варіантом», заявив Порошенко.

Президент також закликав приходити на стадіон глядачів та журналістів.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів