Поділитись:

Порошенко підтримав ідею Кличка і здасть тест WADA

Понеділок, 08 квітня 2019, 08:35
Порошенко підтримав ідею Кличка і здасть тест WADA

Кандидат у президенти Петро Порошенко заявив про намір пройти антидопінговий тест WADA.

Про це він розповів ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу "Україна", – пише Українська правда. 

Порошенко  зазначив, що підтримує ідею Володимира Кличка, який звернувся до кандидатів у президенти із закликом пройти тест WADA.

"На початку наступного тижня сюди приїдуть керівництво і експерти цієї організації, і я ці тести пройду одразу ж", – заявив Порошенко.

Він додав, що це є "надзвичайно і принципово", щоб тести провела WADA – "найавторитетніша у світі міжнародна організація допінгового контролю, яка забезпечувала виведення на чисту воду і Російську допінгову агенцію, ... і авторитет якої не викликає жодного сумніву".

"Вважаю, що є надзвичайно великою загрозою, коли є підозра,  що кандидатом чи президентом України, верховним головнокомандувачем може стати людина,  яка, не виняток, що має наркотичну залежність", – заявив Порошенко.

Він додав, що наркотична залежність є "прямою загрозою нацбезпеці і загрозою для кожного українця".

"Кожен українець має отримати  чітку відповідь – і щодо Порошенка, і щодо Зеленського. В цьому зацікавлені і обидва кандидати", – зазначив Порошенко.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли цікаві деталі про помилкову дату в аналізах Зеленського

Надрукувати
мітки:
коментарів