Поділитись:

Центр, вокзал, 33-й: коли й де в Луцьку найбільш небезпечно

Понеділок, 08 квітня 2019, 09:35
Центр, вокзал, 33-й: коли й де в Луцьку найбільш небезпечно

Найбільше злочинів було скоєно у центрі Луцька, в районі залізничного вокзалу і на 33-му кварталі. 

Такі результати картографічного аналізу за три місяці 2019 року опублікував у Facebook інспектор з охорони публічної безпеки і порядку Луцького ВП ГУНП у Волинській області Роман Богдан.

Як повідомив він, найбільш кримінальними районами є 33-й квартал, центр міста, район залізничного вокзалу, пр. Волі та Відродження. Там було скоєно 15,2 % від усіх вчинених злочинів та адміністративних правопорушень. 

Також, з його слів, найбільше злочинів та інших правопорушень відбувається в період 18:00 до 24:00 години. Саме тому, зауважив Роман Богдан, додаткового перед вихідними днями, а також на вихідні дні, на допомогу патрульним виходять в місто нацгвардійці. Вони здійснюють патрулювання саме в цих проблемних районах. 

Також  тісно з Луцьким ВП ГУНП у Волинській області вже не перший рік співпрацює та надає допомогу у спільних патрулюваннях з працівником поліції ГФ «Самооборона Волинi», яка вкотре заступає на нічне чергування. 

"Додатково було зорієнтовано наряди для встановлення осіб, які перебувають в розшуку поліцією за вчинення злочинів. Наряди були націленні на сумлінне виконання покладених на них обов‘язків та чітке дотримання дисципліни й законності під час несенння служби", – додав Роман Богдан. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів