Поділитись:

Зеленський назвав свою дату дебатів

Понеділок, 08 квітня 2019, 13:13

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком відбудуться на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

Про це шоумен повідомив у своєму відеозверненні, яке опублікували у Facebook. 

Зеленський закликав своїх виборців допомогти йому обрати питання, які він поставить Порошенку на дебатах.

«Я думаю, що у народу України за 5 років дуже багато питань до Порошенка, які ви не можете йому поставити, але я можу від вашого імені. Тому, будь ласка, пишіть в коментарі, яке питання саме ти хочеш поставити Порошенку», – зазначив кандидат.

Натомість Петро Порошенко чекатиме Зеленського на НСК "Олімпійський" 14 квітня. 

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявок щодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

Обоє кандидатів у президенти прийшли здавати аналізи, але окремо: Порошенко –  в НСК "Олімпійський", а Зеленський – в приватну клініку "Євролаб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
09 лютого 2024
19 січня 2024