Поділитись:

ДТП на трасі "Луцьк-Торчин-Володимир-Волинський": є постраждалі

Вівторок, 09 квітня 2019, 00:30
ДТП на трасі

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 8 квітня на трасі "Луцьк-Торчин-Володимир-Волинський". Внаслідок аварії постраждала жінка, яка знаходилась у салоні авто. 

Про аварію, що сталася близько 22:15 ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків ДТП, неподалік населеного пункту Війниця Локачинського району автомобіль марки Chevrolet Aveo злетів у кювет. Легковик зазнав серйозних механічних ушкоджень. На момент ДТП у салоні Chevrolet перебував водій та пасажирка, яку протягом тривалого часу не могли дістати з транспортного засобу.

"Коли ми поверталися до Луцька, побачили аварію. Я попросив колегу загальмувати, бо зрозумів, що люди потрапили у біду. Коли зупинились, то побачив чоловіка з синцями на обличчі. Як виявилось, то був водій Chevrolet. Він сказав, що працівники "швидкої" не можуть дістати травмовану жінку з пошкодженого авто й почали надавати їй першу невідкладну допомогу", – розповів свідок аварії Олександр.

Зі слів чоловіка, водій запевняє, що ДТП трапилась через те, що він не впорався з керуванням. Каже, що швидкість, з якою рухався, становила приблизно 90 км/год.

"На перший погляд, водій транспортного засобу повністю тверезий", – додав лучанин.

За станом на 22:33 на місце інциденту прибули й працівники поліції. Наразі вони з’ясовують усі обставини ДТП. Постраждалу внаслідок аварії жінку швидка повезла до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на переході авто збило дівчину

Надрукувати
мітки:
коментарів