Поділитись:

Де лучанам відпочити у сезон відпусток і за скільки (відео)

Вівторок, 09 квітня 2019, 07:00
Де лучанам відпочити у сезон відпусток і за скільки (відео)

Вже незабаром розпочнеться період відпусток й постає нагальне питання: де відпочити, щоб і не дуже дорого, і в задоволення?

Якому відпочинку надають перевагу лучани, які напрямки є найзатребуванішими та у скільки обійдеться порелаксувати за кордоном, – про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Літо – пора відпочинку і подорожей. Мандрівки кожен обирає відповідно до своїх вподобань та фінансових можливостей. Як розповідає менеджер з туризму Вікторія Рябенька, зазвичай, люди планують свій відпочинок заздалегідь, оскільки, в більшості, працюють. Проте, якщо у вас вільний графік роботи, обрати місце не проблема у будь-яку пору року.

"Найбільш затребуваними турами на тепер є Єгипет та автобусні тури по Європі. У Європі ще поки вода холодна. Емірати звичайно, також, але це вже дорожче. Ще один хороший напрямок, який починає розвиватися – Катар", – розповіла Вікторія Рябенька.

Менеджер з туризму також доповнила, що вибір країни часто залежить від того, за якими враженнями людина їде. Часто обирають екзотичні напрями. І хоч не кожен готовий летіти 10 і більше годин, проте туристичні агентства враховують будь-які побажання.

Лучани надають перевагу відпочивати за кордоном, однак важливим фактором вибору країн для відпочинку є їх віддаленість та цінова доступність.

Єгипет зараз є найдоступнішим фінансово, але якщо хочеться щось економніше і ви не обмежені в часі – не варто забувати і про "гарячі путівки", радить Вікторія Рябенька. За її словами, потрібно постійно моніторити, адже в соцмережах агентства часто розміщують інформацію про різноманітні гарячі тури.

Що стосується цінової політики: автобусні тури на вікенд по Європі коштують від 60-ти до 350 євро. Дорожчі – це вже тури на 10 днів і з морем.

Якщо це Єгипет – від 400 до 1,5 тисячі євро. Хвилюватись не варто, агентство супроводжуватиме вашу поїздку, особливо якщо обираєте так зване "все включено". В такому випадку додаткові витрати будуть хіба що на сувеніри.

Розмаїття країн для відпочинку вражає, все залежить від вподобань та й, зрештою, фінансових можливостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці масово бронюють закордонні тури на травневі свята

Надрукувати
мітки:
коментарів