Поділитись:

Ями по шість сантиметрів: волинські патрульні обстежили Львівську (фото)

Вівторок, 09 квітня 2019, 16:47

На Волині триває весняний комісійний огляд, під час якого патрульні спільно з представниками служби автомобільних доріг та комунальних організацій, відповідальних за утримання вулиць, обстежують дороги загального користування, вулиці і залізничні переїзди.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Волині. 

До 21 квітня триває практичний етап огляду, коли комісія визначається з необхідними обсягами ремонтних робіт та заходами з ліквідації недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі. Так, фіксують стан проїзної частини, узбіч, смуг відведення, тротуарів, дорожніх знаків.

«Усі результати відображаються в актах огляду, в яких зазначають терміни завершення робіт чи строки, коли мають бути усунені виявлені недоліки. Після 21 квітня буде надана вся підсумкова інформація за результатами огляду, а утримувачі доріг повинні будуть їх відремонтувати. На усунення недоліків дається певний період часу, здебільшого, близько 10 днів»,– розповів інспектор Патрульної поліції Волині Богдан Павлович.

Ямковість, напливи на проїжджій частині і пошкоджені тротуари виявили сьогодні на вулиці Львівській у Луцьку. Зокрема є вибоїни висотою більше ніж допустимих 6 сантиметрів. 

«У таких випадках складається акт, а відповідальній особі видається вимога на усунення недоліку. Якщо протягом вказаного періоду недолік не усунуть, то на посадову особу, відповідальну за утримання ділянки вулично-шляхової мережі, можуть накласти штраф до 1020 гривень», – інформує інспектор відділу безпеки дорожнього руху Роман Герасимчук.

А от на бульварі Дружби Народів проїжджа частина акуратно заасфальтована. 

«Тут було дуже багато вибоїн. Протягом року ми писали постійні вимоги на усунення недоліків, складали адміністративні матеріали – і нарешті ці недоліки виправлені, автомобілі їздять нормальною дорогою», – додає Роман Герасимчук.

Ряд вибоїн та інших недоліків зафіксували і на інших ділянках вулиць у Луцьку. Обстеження доріг в області триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів