Поділитись:

У Бельгії близнюки уникнули покарання, бо їх не змогли розрізнити

Середа, 10 квітня 2019, 01:37

У Бельгії суд міста Левен виправдав двох братів-близнюків у справі про бійку в кафе в 2015 році, оскільки не зміг розрізнити чоловіків і визначити, хто саме винен.

Як пише theБабель з посиланням на BBC, 28-річні близнюки Ібрагім та Мурат, або один з них, імовірно, напали і побили чоловіка в одному з місцевих закладів, але поліція і потерпілий також не змогли з відеозаписів з камер спостереження встановити нападника.

Конфлікт виник, коли один з братів впав з велосипеда, що викликало сміх оточуючих. Чоловік після цього вдарив одного з перехожих і вступив у конфлікт. Другий близнюк намагався відтягнути брата.

Наголошується, що свідки бійки також не змогли визначити, хто з братів бився, а хто намагався запобігти насильству.

"Очевидно, що один з них активно намагався утримати другого за спину. Тому його не можна судити ні як злочинця, ні як співучасника", – сказав суддя.

Варто відзначити, що брати вже потрапляли на лаву підсудних. У 2011 році один з них вчинив крадіжку із застосуванням сили й отримав умовний термін. Другий брат дав суперечливі свідчення, що дозволило добитися виправдання.

До слова, у бразильському містечку Кашуейра-Алта суд зобов'язав двох братів-близнюків платити аліменти на дитину, оскільки вони відмовилися зізнатися, хто з них є батьком. Чоловіки ходили на побачення з дівчиною по черзі. Результат тесту ДНК показав, що будь-який з братів може бути батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бельгії на аукціоні продали поштового голуба за 1,5 мільйона доларів

Надрукувати
мітки:
коментарів