Поділитись:

Соболєв і Семенченко йдуть із "Самопомочі"

Середа, 10 квітня 2019, 12:10

Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які буди обрані у 2014 році до Верховної Ради за списками Об’єднання "Самопоміч", оголосили про намір вийти з партії.

Єгор Соболєв уже підписав відповідну заяву, а нардеп Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом. Депутати повідомили про це своїх колег під час засідання фракції "Самопомочі", – інформує 24 телеканал. 

Нагадаємо: раніше лідер партії Андрій Садовий повідомив про можливість виходу частини народних депутатів зі складу фракції.

"Парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім та потенційними новими попутниками. Як би не склалася доля тих, хто вирішить покинути "Самопоміч" в цей момент і якими б не були їх мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю. Не скурвилися, не зраджували виборців і принципи, робили те, що могли, хоча були у значній меншості", – зазначив Андрій Садовий. 

Лідер парії повідомив також, що "Самопоміч" чекає непросте внутрішнє перегрупування.

"Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом "відкритих списків". Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя", – йдеться в заяві Андрія Садового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів