Поділитись:

Helix інвестує в українські стартапи понад мільйон доларів

Неділя, 08 травня 2016, 19:38

Компанія мережевого маркетингу Helix інвестує до кінця цього року 1 мільйон доларів у стартапи малих бізнесів в Україні.

Про це заявив 7 травня в Києві на відкритті центрального офісу Helix засновник і президент компанії Дмитро Нагута, – інформує LB.uа.

"Будь-який талановитий молодий бізнесмен може прийти до нас з ідеєю і отримати з нашого боку інвестиції і партнерство. Компанія своїми інвестиціями покаже, як потрібно любити Україну, і доведе, що в цій країні можна заробляти гроші, приносити користь суспільству і дарувати людям радість, незважаючи на фінансові та економічні труднощі", - заявив Нагута.

Helix Global - холдингова компанія, заснована в 2014 року тележурналістом, бізнесменом і меценатом із Хмельницька Дмитром Нагутом. 49% акцій належить великим акціонерам, 13% - самому Нагуту, ще 2% - у Helix Global. Решта 49% акцій торгуються на міжнародному торговельному майданчику Helix - BluBeard.

До Helix Global входять Helix Capital Investments Ltd, Helix Capital Ukraine, Helix Family (косметика і продукти харчування), Helix Home (товари для дому), Helix Job, Helix Spa, Helix Land, Sky Park (розважальні дитячі парки в великих торгових центрах), Helix Travel, Helix money, Helix Академія (компанія тренінгів) та інші бізнеси.

Надрукувати
мітки:
коментарів