Поділитись:

Супрун знову намагаються відсторонити від обов’язків

Четвер, 11 квітня 2019, 12:20
Супрун знову намагаються відсторонити від обов’язків

До окружного адміністративного суду міста Києва знову надійшов новий позов проти в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. 

"Знову від народного депутата Радикальної партії Олега Ляшка. Знову з проханням заборонити мені виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України. Знову провадження відкрито за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи", – написала вона.

Із її слів, позов подав Олексій Ленський. Офіційне пояснення підстав переписане з попередніх позовів своїх колег-радикалів. 

"Ще один збіг – адвокатський запит по цьому позову до Міністерства охорони здоров’я України надійшов від тієї самої адвокатської фірми GoLaw law firm, що обслуговує звільнених через корупцію ректорів медичних університетів, Катерину Амосову і Валерія Запорожана", – зауважила Супрун. 

Як наголосила вона, ця позовна заява – чергова атака проти трансформації системи охорони здоров’я.

"У час, коли увага всього суспільства прикута до виборів і їхніх результатів, сили адептів совєцького союзу, рускава міра і фармацевтичної мафії планують усунути нашу команду з Міністерства охорони здоров’я України. Оскільки за 2,5 роки вони перепробували майже все з можливих способів, тепер просто користуються шаблонами один одного. Ми будемо битися за життя та здоров’я українців у будь-яких умовах та за будь-яких обставин. Трансформація системи охорони здоров’я України – пріоритетна ціль для атак сил зла. Але добрі джедаї не відмовляються боротися за правду", – запевнила Уляна Супрун. 

Нагадаємо: вже раз окружний адміністративний суд міста Києва забороняв Уляні Супрун виконувати обов'язки Міністра охорони здоров'я України. Однак згодом повернув їй повноваження. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун «заважала» корупціонерам, - волинський медик про звільнення міністра

Надрукувати
мітки:
коментарів