Поділитись:

Василь Ломаченко нокаутом переміг британця Ентоні Кролла (відео)

Субота, 13 квітня 2019, 09:25
Василь Ломаченко нокаутом переміг британця Ентоні Кролла (відео)

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA і WBO Василь Ломаченко в четвертому раунді нокаутував британця Ентоні Кроллу і захистив свої титули чемпіона світу в легкій вазі.

Про це повідомляє "24 канал".

Ломаченко на цей бій вийшов у кольорах баскетбольного клубу "Лос-Анджелес Лейкерс" – жовтому та фіолетовому. У такий спосіб українець намагався здобути прихильність місцевих фанів, адже бій відбувався саме у Лос-Анджелесі. І саме за цей клуб ще недавно виступав інший українець – Святослав Михайлюк.

Окрім того, на халаті Ломаченка був напис Billionaire (мільярдер). У такий спосіб він "потролив" Ентоні Кроллу, який має прізвисько "Мільйон доларів". І саме зі значком долара на трусах боксував британець.

У першому раунді суперники не йшли в атаку – поводилися стримано. А вже у другому раунді Василь Ломаченко почав активніше йти в атаку – багато працював ногами, пересуваючись по рингу. Але пробити захист Кролли не часто вдавалося. Хоча один небезпечний удар таки пройшов.

Вже у третьому раунді в Ломаченка пройшла "трійка", яка закінчилася ударом з лівої. Загалом українець затиснув свого суперника поблизу канатів, повністю контролюючи центр рингу. І ще до кінця раунду просто загнав суперника в кутку. Тож арбітру довелося навіть відраховувати нокдаун. Ломаченко навіть побіг у свій кут, святкуючи перемогу. Але бій таки продовжили.

Четвертий раунд – цілком за Ломаченком. Українець з початку кинувся добивати суперника. Кролла тільки й встигав захищатися. Але удар в скроню – і британець опинився обличчям на рингу. Після падіння в нього було розбите обличчя.

Ломаченко переміг нокаутом у четвертому раунді. І захистив свої титули чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA і WBO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко отримав пояс суперчемпіона

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 лютого 2024
06 грудня 2023
26 листопада 2023
25 листопада 2023
10 жовтня 2023
01 жовтня 2023
28 серпня 2023
27 серпня 2023
24 липня 2023
18 червня 2023