Поділитись:

Луцькі патрульні взяли участь у "Пекельній гонці" (фото)

Неділя, 14 квітня 2019, 00:25
Луцькі патрульні взяли участь у

Інспектори патрульної поліції Волині Сергій Бадалян, Олександр Нікончук, Дмитро Штурма та Антон Мандзик взяли командою участь у пригодницьких перегонах "Ostroh trail-2019 "Пекельна гонка".

Про це вони написали на своїх сторінках у Facebook, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області.

За трохи більше, ніж 5 годин, патрульні пройшли майже 30 кілометрів, відмітившись на всіх точках вказаного маршруту та показавши один з кращих результатів. Остаточні підсумки підіб’ють уже завтра.

#OstrohTrail2019 – екстремальні туристичні змагання з пішохідного туризму, що відбулись в Острозькому районі на Рівненщині 13 квітня.

Мета проведення – популяризація здорового способу життя, ознайомлення з історичною спадщиною регіону, природними об’єктами НПП "Дермансько-Острозький".

"Дякую організаторам #ostrogтрейл2019 за участь в чудових змаганнях, які дають змогу відпочити від буденної рутини та перевірити свої можливості. Команда #Патруль", – написав на своїй сторінці у Facebook інспектор патрульної поліції Волині Дмитро Штурма.

Луцькі патрульні взяли участь у Луцькі патрульні взяли участь у Луцькі патрульні взяли участь у Луцькі патрульні взяли участь у Луцькі патрульні взяли участь у

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні інспектуватимуть дороги на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів