Поділитись:

Уміти бути щасливим...

Понеділок, 15 квітня 2019, 07:40

Кожна людина у нашому житті – не просто так. Хтось вчить нас бути обережним. Хтось дає можливість відчувати себе коханим. Хтось навчив нас не вірити, інший – довіряти. Хтось нас зрадив і тепер ми не маємо друзів. У комусь ми тепер добре можемо побачити підлість. За посмішкою – зло, за хорошим вчинком – певний умисел. У простому вчинку – почуття.

Усі ми у житті один одного не просто так. Одні надихають нас працювати. Інші лише своєю присутністю давлять на мізки. Одні багато читають. У них крутий рівень IQ, а інші не знають, як це правильно читається.

Люди різні бувають. Одним невимовно боляче, але за їхньою щирою посмішкою ми ніколи цього не побачимо. Інші мають все, але постійно ниють. Для когось гроші – то найголовніше у житті. А хтось ще не витратив жодної зарплати повністю, щоб не перекинути певну суму на благодійність.

Ми різні. І життя у нас у нас різне. Головне - навчтися бути у ньому щасливим.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів