Поділитись:

У штабі Зеленського відповіли на дії Порошенка на "Олімпійському"

Понеділок, 15 квітня 2019, 03:37
У штабі Зеленського відповіли на дії Порошенка на «Олімпійському»

У штабі кандидата в Президенти Володимира Зеленського назвали дії президента Петра Порошенка на НСК «Олімпійський» агітаційним мітингом, а не дебатами.

Про це заявив речник штабу і політтехнолог Дмитро Разумков, передає Інтерфакс-Україна.

«Було озвучено, що ми чекаємо Петра Олексійовича 19 квітня о 19:00 на «Олімпійському». Будемо сподіватися, що у нього все-таки знайдеться можливість туди прийти. Якщо ні, то нам здається, що просто Петро Олексійович хоче реально піти від цих дебатів. Те, що там сьогодні не буде Зеленського, було відомо заздалегідь. І це було чомусь бажанням Порошенка туди сьогодні прийти. Він виконав те, що він хотів. Але дебати сьогодні не повинні були проходити», – зазначив він.

Разумков також уточнив, що сьогодні на НСК «Олімпійський» відбувся агітаційний мітинг Порошенка.

«Сьогодні ж відбувся агітаційний мітинг Петра Олексійовича під стадіоном. Ми не беремо участі в агітаційних мітингах поки ще чинного гаранта Конституції», – уточнив політтехнолог.

Водночас, говорячи про вимогу ЦВК щодо дебатів на «Суспільному», Разумков підкреслив, що це «вільне трактування закону, як це часто буває у представників діючих політичних еліт. Коли вигідно – закон намагаються підлаштувати під свої потреби».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів