Поділитись:

Пентхауси – унікальне, ексклюзивне житло від Яровиці*

Вівторок, 16 квітня 2019, 13:16

Житловий комплекс "Яровиця" пропонує вам унікальне й ексклюзивне житло – пентхауси. Давайте ознайомимось з їх особливостями:

  • Першою і важливою особливістю пентхауса є наявність виходу на відкриту терасу, власники цього помешкання матимуть свою зону відпочинку на повітрі і, навіть, місце для пікніка. Це комфортне життя без вуличного шуму та міського пилу.
  • Друга важлива гідність пентхауса – скління. Великі панорамні вікна дадуть ще більше відкритого простору, усюди відчуття легкості і свободи на висоті! Ніщо не сковує, не тисне зверху – немов ви раптом опинилися на вершині високої гори…
  • Цій же меті покликані служити і високі стелі - 3м в чистоті – це третя особливість. Варіантів облаштування інтер’єру пентхауса безліч, і всі вони – живе втілення вас, вашої фантазії, вашого способу життя …
  • Четверта і надзвичайно естетична особливість – панорама. Із пентхаусів Яровиця відкривається дві сторони світу. Тут вас чекають романтичні заходи сонця і привабливий пейзаж берегів річки Стир та безкрайнього горизонту поля. Панорама викликає почуття польоту, гармонії внутрішнього «я» з навколишнім світом, це ідеальне поєднання урбанізації та романтизму, міської квартири і заміського котеджу.
  • Ще одна перевага пентхауса – екологічність. Вас не турбує шум автомагістралей та на висоті близько 40 метрів вихлопні гази вас теж не хвилюють.
  • П’ятою та переконливою перевагою є якісна комплектація пентхаусів, чимало з елементів якої застосовуються вперше в Луцьку: індивідуальне опалення з двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN; надійні вхідні двері з двома якісними замками, товщина рами 100мм; камін у кожному пентхаусі, 2 санвузли; тепла підлога в кухні. А ще – три швидкісні ліфти, що підніматимуть вас аж з підземного паркінгу.

Запрошуємо ознайомитись із помешканням мрії:
телефон: 050 402 05 05
центр продажу знаходиться за адресою:
вул. Яровиця, 17

Пн-пт 9:00 – 19:00
Сб - 9:00 – 15:00
Нд - вихідний
yarovytsya.com.ua
euroholding.net.ua

Надрукувати
мітки:
коментарів