Поділитись:

У Луцьку затвердили тарифи на тепло та гарячу воду

Четвер, 18 квітня 2019, 09:30
У Луцьку затвердили тарифи на тепло та гарячу воду

Для ДКП "Луцьктепло" встановили тариф на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії котельнею, що знаходиться на вулиці Боженка, 32.

Відповідне рішення завтердили у середу,17 квітня, під час засідання виконавчого комітету.

Так, ціна для населення за 1Гкал теплової енергії становитиме 1371,59 гривень (без ПДВ). Ціна для установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету – 1369,34 гривень за 1 Гкал (без ПДВ).

Окрім цього, на період з 3 травня по 15 жовтня 2019 року буде встановлено наступну вартість послуг з централізованого гарячого водопостачання, що виробляються з використанням альтернативних джерел енергії котельнею, яка знаходиться на вулиці Боженка, 32 та надаються державним комунальним підприємством “Луцьктепло”:

Для потреб населення в розмірі 95,41 гривень за 1 м3 (з ПДВ) з рушнико-сушильниками та 87,43 гривеньнза 1 м3 (з ПДВ) без рушникосушильників.

Для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету в розмірі 87,95 гривень за 1 м3 (з ПДВ).

Довідка: 

Відповідно до проекту реконструкції котельні ДКП «Луцьктепло» по вул. Боженка,32 встановлено водогрійний котел марки «СOMTE-R» СН450 DTH-Р\3Р- продуктивністю 5,0 МВт, що працює на щепі, та призначений для теплопостачання споруд промислового та комунально-побутового призначення.

Робота котельні дозволить безперебійно забезпечити гарячим водопостачанням мешканців мікрорайону ДПЗ як у міжопалювальний так і опалювальний періоди.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коли й де в Луцьку відключатимуть гарячу воду (графік)

Надрукувати
мітки:
коментарів