Поділитись:

ЖК Благород у Крюківщині: вигідніше купити квартиру у передмісті, ніж орендувати в Києві*

Четвер, 18 квітня 2019, 12:13
ЖК Благород у Крюківщині: вигідніше купити квартиру у передмісті, ніж орендувати в Києві*

Найдорожча оренда житла – в Києві, про це повідомляють портали з нерухомості. Якщо ви не придбали власне житло у столиці, але працюєте або навчаєтеся тут – десь треба жити. Через цю проблему люди починають пошуки орендного житла. За столичну квартиру старого житлового фонду потрібно викласти від восьми тисяч гривень і більше. Чим ближче до метро і центру міста – ціни ставатимуть ще вищими. Наявність меблів та побутової техніки також додасть півтори-дві тисячі гривень до ціни.

За рік прийдеться сплатити близько 100 тисяч гривень за оренду житла у столиці . Найбільш вигідним вкладанням грошей є власна нерухомість. Та купити квартиру під Києвом багатьом здається нездійсненою мрією. Це «логічна» омана для обивателя: якщо висока оренда, то купити житло біля столиці – нереально.

Житло в Києві- це можливо!

Дійсно, купити квартиру в Києві може дозволити собі далеко не кожен українець. Та є реальна альтернатива. Пошуки бюджетного житла відкрили покупцям дорогу до передмістя. Столиця оточена селами та невеличкими містами, які останнім часом перетворилися на новий великий житлофонд. Їхнє сусідство із Києвом та порівняно невеликі ціни на квартири привертають увагу шукачів квартир.

ЖК Благород: ціни та умови

Вигідні умови на житло пропонує забудовник ЖК «Благород» у Крюківщині. Розташувався новий комплекс між з селищем Гатне та містом Вишневе в шести кілометрах від Києва. Щодня мешканці села мають можливість їздити до столиці на навчання, роботу, на прогулянку громадським або власним транспортом.

Квартири в ЖК Благород у першій черзі розкупили ще до введення будинку в експлуатацію. Бо ціна за квадратний метр на житло складала від десяти тисяч гривень. Але не поспішайте розчаровуватися! Купити квартиру в ЖК Благород можна і зараз, ще є багато пропозицій, бо в генплані комплексу заплановано будівництво двадцяти п’яти будинків. Сьогодні в ЖК Благород ціни за квадратний метр не менш привабливі ніж на початку будівництва – від 13 тисяч гривень. Є однокімнатні квартири площею в тридцять та сорок квадратних метрів; двокімнатні і дворівневі квартири від 55 до 107 м2. Для покупців є умови розстрочки, з якими можна ознайомитися на сайті та соцсторінках комплексу. Квартири в Крюківщині забудовник Благороду віддає у розстрочку, де щомісячний внесок складає від 8500 гривень! Здивовані? Ми задоволені, коли знаходимо для наших читачів вигідні пропозиції.

ЖК БлагородЖК Благород

Крюківщина. ЖК Благород. Відгуки

Що кажуть мешканці села та інвестори? Крюківщину вважають одним з найкращих передмість столиці. Вона займає четверте місце у рейтингу, який склав портал нерухомості domik.ua . За останні декілька років завдяки новобудовам в Крюківщині з’явилися, супермаркети, будівельні магазини, садочки, місця для відпочинку, та їм не вдалося перетворити мальовниче село на урбаністичну пародію. Крюківщина залишається місцем, в якому хочеться насолоджуватися красою природи та відпочивати, дихаючи чистим повітрям. Навпроти Благороду є ліс та озеро, які охороняються державою і мають статус заказника. Влітку мешканці відвідують пляжі, навесні влаштовують пікніки, а восени збирають гриби і ходять на рибалку, та і взимку ліс не пустує – дітлахи радіють снігу і катаються на гірках.

Та перед тим, як будувати ЖК Благород, забудовник вивчив інфраструктурні можливості села, тому було прийняте рішення під"єднати магістралі на водопостачання та каналізацію до київських мереж. На це забудовник отримав всі дозвільні документи. В плані будівництва зазначені школа та два дитячі садочки, щоб маленьким мешканцям було де навчатися.

Територія ЖК Благород у Крюківщині нараховує 50 гектарів землі, тому тут відведено місце для житла – 25 десятиповерхових будинків; для роботи – оренда площі під бізнес, для відпочинку - сквери, алеї, просторі двори.

Орендувати чи купити житло під Києвом?

Зваживши всі «за» та «проти», в нас виникло наступне питання: навіщо віддавати гроші за не свою квартиру? Якщо вам набридло спонсорувати орендодавців – приймайте рішення щодо купівлі власного житла на вигідних умовах. Вивчайте питання досконало, та не спирайтеся тільки на власне відчуття. Дійте сьогодні, щоб не втратити дійсно вигідні пропозиції.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
09:10
17 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
28 березня 2024
16 березня 2024
24 лютого 2024
18 лютого 2024
07 лютого 2024