Поділитись:

Строковика-втікача досі шукають, – військова частина на Волині

П'ятниця, 19 квітня 2019, 10:00

Артема Григоренка, який втік з військової частини у Володимирі-Волинському, шукають й досі. Станом на ранок 19 квітня хлопця так і не знайшли. 

Про це повідомили у 14-ій окремій механізованій бригаді, – пише ВолиньPost. 

Нагадаємо: хлопець самовільно залишив місце несення служби ввечері 16 квітня. На військову службу чоловік був призваний в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14-й окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області.

Командування військової частини запевняє, що вживає максимально можливих заходів для встановлення місця знаходження та затримання військовослужбовця. Ведуть посилену розшукову роботу спільно з представниками Військової служби правопорядку ЗСУ та співробітниками Національної поліції. 

У бригаді додали, що мають наполегливе прохання до всіх, хто має інформацію про місцеперебування чи пересування військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, надати її за номерами телефонів (03342)2-48-91; (03342)3-31-00 або за номером 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стартував призов в армію: де служитимуть волиняни

Надрукувати
мітки:
коментарів