Поділитись:

Найемоційніші моменти дебатів на НСК "Олімпійському": відеодобірка

П'ятниця, 19 квітня 2019, 22:34
Найемоційніші моменти дебатів на НСК «Олімпійському»: відеодобірка

Кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко провели сьогодні, 19 квітня, дебати на НСК "Олімпійський".

Відеодобірку опублікували на ТСН.

Спочатку жеребкуванням визначило, що перше слово буде за Зеленським. Тоді президент України Петро Порошенко попри дві встановлені сцени покинув свою позицію та пішов на сцену до опонента.

На думку політолога Володимира Фесенка, дві сцени під час дебатів – така "заготовка" команди Порошенка, щоб реалізувати мізансцену, коли президент йде до опонента на сцену для спілкування.

Під час дебатів Володимир Зеленський заявив: "я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір’ю, яка не дочекалася свого сина з фронту, я готовий, і зараз стану на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалася батька, я готовий стати на коліна перед кожною жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка. І вас запрошую". Після цього обидва кандидати стали на коліна на сцені. 

Після усіх взаємних претензій, жартів, обіцянок та промов учасники дискусії разом виконали Національний Гімн України. Щоправда, під час цього стався курйоз. Президенту та його прихильникам довелося співати двічі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсутність Зеленського й загроза тероризму: як почалися дебати на Суспільному

Надрукувати
мітки:
коментарів