Поділитись:

Алла Надточій розповіла, як депутати можуть вирішити сміттєву проблему у Луцьку (відео)

Субота, 20 квітня 2019, 21:57
Алла Надточій розповіла, як депутати можуть вирішити сміттєву проблему у Луцьку (відео)

Депутатка Луцької міської ради Алла Надточій розповіла, що проблему зі сміттям у Луцьку можна вирішити, підтримуючи екологічні програми, які існують.

Про це вона розповіла 18 квітня ефірі ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» на «12 каналі».

Депутатка міськради розповіла, що нинішня міська влада звітує, що у Луцьку все добре, однак нещодавно стало відомо про 4-мільйонний штраф, який отримала мерія за порушення у сфері поводження з відходами.

«Ми сьогодні бачимо результат їхньої роботи, де звітують, що в нас все дуже добре, а в результаті тепер дізнаємося, що ми маємо штрафи», – обурилася Алла Надточій.

Та додала, що влада таким чином хоче розказати, що все добре і далі не рухатися.

Щодо того, як вирішити проблему зі сміттям у місті, вона озвучила своє бачення.

«На сьогодні є вихід один. Мені здається, що всі опозиційні депутати, підтримали б те, що ми не виділили б кошти на ремонт прибудинкової території, поточних ремонтів у школі чи інших закладах, але точно підтримали б ті програми, які повинні спрямовуватися на екологічні засади. Тому, що ми повинні думати, куди завтра це все сміття вивеземо. Бачили проблему Львова, вся Україна за цим спостерігала. Але справа в тому, що у Львові є мер, людина, яка про це дбала, жила цим цілий рік і вирішила це питання», – озвучила депутатка Луцькради.

Варто додати, що на проблему переповненого полігону твердих побутових відходів у Брищі, де рідкими відходами (фільтратом) забруднюються навколишні землі, звернув увагу і депутат Андрій Покровський. Також він вказав на те, що Луцька влада не забезпечила роздільне збирання відходів. До того ж, Луцьк засмічується стихійними сміттєзвалищами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів