Поділитись:

На Волині перевіряють можливі порушення у "день тиші"

Неділя, 21 квітня 2019, 01:43
На Волині перевіряють можливі порушення у

У "день тиші", 20 квітня, до поліції Волині надійшло три повідомлення щодо ймовірних порушень виборчого законодавства. Зокрема, два з них пов'язані із незаконною агітацією. Усі повідомлення зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка, – повідомили на сайті Національної поліції у Волинській області.

Загалом, з початку передвиборчої кампанії органи поліції у Волинській області зареєстрували 305 заяв та повідомлень, пов’язаних із можливими порушеннями вимог виборчого законодавства. 257 із них розглянуто та прийнято рішення відповідно до Закону України "Про звернення громадян". Співробітники поліції за фактами порушень виборчого законодавства склали 39 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, що в ніч на 20 квітня розпочався "день тиші" перед виборами Президента України. У цей день, відповідно до Закону "Про вибори", забороняється проведення будь-яких агітаційних заходів, розповсюдження передвиборних агітаційних матеріалів у ЗМІ, виборчих листівок, плакатів та іншої друкованої агітації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні водії та крадії металу: як для луцьких патрульних минув "день тиші"

Надрукувати
мітки:
коментарів