Поділитись:

Голова Апеляційного суду передумав судитися з поліцією

Вівторок, 10 травня 2016, 16:23

Голова Апеляційного суду Волині Петро Філюк відмовився від позовних вимог, у яких просив визнати незаконними дії патрульного поліцейського.

Розгляд справи мав відбутися 10 травня, – повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Позов Петра Філюка стосувався визнання протиправними дій патрульного поліцейського Віктора Кравчука та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення. Повідомляли, що патрульні нещодавно оштрафували водія на позашляховику за те, що поїхав на заборонений знак. За версією поліції, цього разу автомобіль повернув від Центрального ринку на вулицю Сенаторки Левчанівської, де односторонній рух, та почав мчати зустрічною смугою.

Проте у призначений час судове засідання не розпочалося. Секретар судового засідання повідомила, що воно не відбудеться, оскільки Філюк відмовився від позовних вимог. Тож сьогодні винесуть ухвалу про те, що позов залишать без розгляду, оскільки позивач подав заяву про відмову від позовних умов.

Нагадаємо: Петро Філюк вже судився із патрульними, оскаржуючи їх постанову. Тоді суд прийняв рішення на користь голови Апеляційного суду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: СИН СУДДІ ФІЛЮКА ПРИЧЕТНИЙ ДО МАХІНАЦІЙ ІЗ КОНФІСКОВАНИМ АВТО ЛУЧАНИНА?

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
15:46