Поділитись:

Відомий луцький адвокат презентує роман про вбивство

Неділя, 21 квітня 2019, 15:12

Колишній депутат Луцької міської ради, юрист, а нині директор Одеської кіностудії Андрій Осіпов презентує у Луцьку свій дебютний роман «З особливою жорстокістю».

Отож, зустріч відбудеться 30 квітня о 16 годині у книгарні "Є", що на вулиці Лесі Українки. Лучани зможуть побачити Андрія Осіпова у новій ролі – письменника. Звісно, він залишився вірним основній професії, а тому головний герой дебютного роману «З особливою жорстокістю» - юрист.

Сюжет у книзі – динамічний, адже уже з першої сторінки ми дізнаємося про злочин, а підозрювані – підлітки. Андрій Осіпов майстерно, зі знанням справи, змальовує судову систему, не гребуючи навіть розкриттям хабарницьких схем. Ще одна важлива тема – це відновлення суду присяжних, яку автор гармонійно вплів у сюжет.

«З особливою жорстокістю» сміливо можна називати першим юридичним детективом, що вийшов з-під пера українського автора. Тож поспілкуватися з Андрієм Осіповим та дізнатися про те, як юрист став письменником, можна буде під час презентації в рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного фестивалю Фронтера.
Організатори фестивалю: Департамент культури Луцької міської ради, Мистецьке об'єднання "стендаЛь" та громадський діяч Роман Бондарук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів