Поділитись:

Як у Луцьку встановити загальнобудинковий лічильник води

Понеділок, 22 квітня 2019, 14:32
Як у Луцьку встановити загальнобудинковий лічильник води

Закон України зобов'язує встановити загальнобудинкові вузли комерційного обліку гарячої та холодної води і тепла.

Підприємство КП «Луцькводоканал» розробило систему встановлення таких вузлів «під ключ», щоб полегшити цю процедуру для ОСББ і гарантувати якісне та оперативне виконання робіт із мінімально можливими витратами, – інформує прес-служба Луцької міської ради. 

КП «Луцькводоканал» пропонує виконанням усього комплексу робіт із проектування та встановлення загальнобудинкових вузлів обліку холодної води, починаючи від обрання приладу і розробки проектно-кошторисної документації та завершуючи його встановленням, прийняттям на абонентський облік та контролюванням якості роботи. Увесь комплекс робіт підприємство пропонує на максимально вигідних для ОСББ умовах, як найбільш зручну альтернативу для дотримання закону та спрощення усієї процедури встановлення лічильників. Звернувшись до послуг підприємства, головам ОСББ не потрібно буде «бігати» у різні інстанції, витрачаючи зайвий час і гроші, усі види робіт можна отримати в одному місці, надійно, з дотриманням законодавчих вимог та із гарантією якості.

Із багатьма ОСББ Луцька підприємству вдалося знайти порозуміння і досягти домовленостей.

Як замовити послугу

Щоб замовити послугу встановлення загальнобудинкових лічильників, необхідно звернутися на підприємство «Луцькводоканал», що по вул. Дубнівська, 26, у відділ обслуговування споживачів, та подати письмову заяву. Також бланк заяви можна роздрукувати на сайті підприємства за посиланням: http://vd.lutsk.ua/consumers/komerciynyy-oblik-povidomlennya-pro-namiry.html. Далі фахівці КП «Луцькводоканал» виготовлять проектно-кошторисну документацію (вартість – в межах 1600 грн), буде здійснено встановлення, монтаж і прийняття на абонентський облік загальнобудинкових лічильників. Саме голови ОСББ повинні подбати про мешканців своїх будинків, щоб у подальшому люди не потерпали через запізнення із виконанням робіт.

КП «Луцькводоканал» забезпечує комплексну процедуру надання послуги, щоб головам ОСББ було достатньо лише звернутися на підприємство і отримати всі види робіт без жодних проблем чи незручностей, із гарантією своєчасності виконання робіт у встановлені терміни. Жодних претензій до таких будинків уже не виникатиме. Це захистить ОСББ від проблем із встановленням і експлуатацією лічильників, а також убереже від зайвих витрат, які можуть виникати при зверненні до інших структур, які здатні скористатися ситуацією заради особистої вигоди.

«Луцькводоканал» гарантує оптимальні умови встановлення, згідно з якими ОСББ понесе тільки необхідні витрати для конкретного будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після роботи чи у вихідний: "Луцькводоканал" перевірятиме лічильники

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
28 березня 2024
21 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
27 лютого 2024