Поділитись:

Де в Луцьку побудують нові дитячі та спортивні майданчики

Вівторок, 10 травня 2016, 21:14

Зустріч з представниками влади Луцька для мешканців будинків на Київському майдані 11, 13, на пр. Волі, 43, 45, а також на вулиці Чехова, 2 закінчились не просто розмовою.

Лучани вже давно мріяли про задовільні умови для власного відпочинку та відпочинку дітей. І незабаром їхня мрія здійсниться, – інформує ВолиньPost.

Мер міста Микола Романюк та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський прийшли на зустріч заради конкретних рішень. Зазначимо, що саме за цим округом депутат балотувався до Луцькради. І саме до нього звернулися місцеві мешканці з проханням допомоги.


Громадяни звернулися до Андрія Покровського із проханням про облаштування прибудинкової території, яка потребувала реконструкції вже давно. Депутат звернувся до місцевої влади. У результаті - з міського бюджету виділять кошти на ремонт прибудинкових територій та встановлять освітлення. Про це пообіцяв подбати присутній на зустрічі міський очільник.

Андрій Покровський особистим коштом профінансує озеленення та встановлення нових дитячих та спортивних майданчиків у згаданих дворах. Також за його рахунок з'являться зручні лавочки і смітники. Усе це було вирішено, зважаючи на прохання мешканців.

Надрукувати
мітки:
коментарів