Поділитись:

На Волині підробляли "Калганівку" і "Зубрівку"

Понеділок, 22 квітня 2019, 17:05
На Волині підробляли «Калганівку» і «Зубрівку»

У Рожищенському районі працівники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури області знайшли підпільниц цех, в якому підробляли алкогольні напої.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

У межах операції "Акциз-2019" та розслідування кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 КК України встановлено місцевого "бізнесмена", який організував виробництво та збут фальсифікованого горілки та традиційних алкогольних напоїв ("Калганівка", "Калинівка", "Медовуха", "Зубрівка").

Підпільний цех останній обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виробництво фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена таким чином алкогольна продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався у "дрібних" торгових точках області.

Відтак внаслідок проведення оглядів правоохоронцями виявлено та вилучено понад 600 літрів готової алкогольної продукції, 1 595 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо.

Орієнтовна вартість вилученого становить більше півмільйона гривень. Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно- матеріальні цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Алкоголь від стресу не допомагає", – Супрун

Надрукувати
мітки:
коментарів