Поділитись:

Джинсова експансія: модний одяг з деніму сезону весна-літо 2019*

Вівторок, 23 квітня 2019, 11:38
Джинсова експансія: модний одяг з деніму сезону весна-літо 2019*

Джинсовий одяг уже давно перейшов у розряд неокласики і перетворився на символ стильної практичності. Вбрання з деніму не підвладні ні часу, ні трендам – кожен сезон вони активно представлені на fashion-показах майже всіх світових брендів. Не стали винятком і колекції весна-літо 2019. Який джинсовий одяг пропонують носити дизайнери в новому сезоні? Знайомимося з актуальними моделями.  

«Momjeans»

У 1990-х «momjeans» вважались антистильними та асексуальними, а сьогодні вони – один із головних трендів жіночої моди. За ці роки головні риси джинсів майже не змінилися – висока посадка, розширення в області стегон, прямий крій штанин і мінімум декоративних елементів. Також для сучасних моделей характерні не дуже високі підвороти.

Рвані бойфреди

Не поступаються у популярності «momjeans» ще одні джинси з вільним силуетом – бойфренди. У сезоні весна-літо 2019 в моді вкорочені брюки з низькою посадкою, декоровані потертостями і розрізами. Масштабність і характер «рваного» декору можуть бути різними. Так, оцінивши каталог товарів Colins в інтернет-магазині Kasta, ви відкриєте для себе строкату картину трендів: у моді джинси як з лаконічними розрізами лише в зоні колін, так і з дірками по всій площі штанин. 

Спідниці з накладними кишенями

У новому сезоні накладні кишені визнані стильним декором не лише для брюк, а й для спідниць з деніму. Особливо популярні моделі з об’ємними кишенями з клапанами. Такі спідниці виглядають дещо зухвало, тому надають образу екстравагантності. Серед фасонів спідниць лідирують класичні міні та асиметричні міді. 

Декоровані короткі куртки

Короткі джинсові куртки, які більше нагадують піджаки, – один із головних хітів весни-літа 2019. Цього сезону вітається елегантний декор у вигляді вишивок, бахроми і мармурового принту – саме такі моделі пропонує каталог товарів Bershka https://kasta.ua/brand/Bershka/. Дизайнери роблять ставку на природні кольори – в моді куртки різних відтінків блакитного і синього.

Костюми преппі

Джинсові костюми у 2019 р. тяжіють до мотивів уніформи. Підтвердження цьому – моделі в стилі преппі, для яких характерні чіткі лінії плечей, жорсткі комірці та великі накладні кишені. І піджак, і брюки мають прямий крій. На рукавах і штанинах нерідко є високі підвороти.

Сукні в стилі печворк

Сукні, що начебто пошиті з різних клаптиків деніму, нагадують твори сучасних художників – настільки вони неординарні та вигадливі. Зазвичай ці клаптики не тільки різної форми, а й контрастних кольорів, що робить одяг ще більш строкатим. Модельєри пропонують звернути увагу на максі-сукні з приталеним силуетом, доповнені акцентним ременем, – саме вони будуть найбільш популярними у 2019 р. 

Вестерн-комбінезони

Джинсові комбінезони – класика жіночої моди, тому дизайнери не могли їх оминути. Вони пропонують дещо грубі моделі у ковбойському стилі – з акцентними плечима, виразними лацканами і широкими рукавами, що звужуються до манжетів. Штанини мають прямий крій і зібрані у легкі складки в зоні стегон. Посилюють вестерн-ефект великі коричневі ґудзики і декоративні шви.

Надрукувати
мітки:
коментарів