Поділитись:

Набір інструментів і косметики: волинські поліцейські спіймали злодіїв

Четвер, 25 квітня 2019, 15:00

Упродовж доби поліцейські Волині встановили особи чотирьох зловмисників, котрі скоїли сім крадіжок на території Луцька та Нововолинськ.

Частину викраденого майна поліцейські вилучили та передадуть власникам, – повідомляє поліція Волині. 

24 квітня в Луцьку дільничні офіцери поліції встановили неповнолітню зловмисницю, котра напередодні із магазину викрала косметику на понад 300 грн. Косметику вилучили та повернуть власникові.

Цього ж дня поліцейські встановили причетність 37-річної лучанки до крадіжки двох велосипедів у місцевої жительки. Також оперативники у Луцьку викрили неповнолітнього в скоєнні двох крадіжок електроінструментів із домогосподарства та гаража жителів Луцька. Зокрема, хлопець викрав дриль, болгарку, зварювальний апарат та набір інструментів на загальну суму 13 тис. грн. Усе викрадене поліцейські  вилучили та повернуть власникам.

У Нововолинську поліцейські затримали 22-річного чоловіка, котрий у дворі будинку на вулиці Грушевського шляхом пошкодження замка в автомобілі Fiat Ducato викрав із салонну 250 грн.

За усіма фактами таємного викрадення чужого майна проводяться досудові розслідування за ст. 185 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів