Поділитись:

Не iPhone і не Samsung: назвали найкращий смартфон у світі

П'ятниця, 26 квітня 2019, 21:04
Не iPhone і не Samsung: назвали найкращий смартфон у світі

Днями видання Business Insider провело власний порівняльний тест актуальних топових смартфонів, які доступні для придбання, і зробили свій рейтинг найкращих моделей. Цей рейтинг дещо відрізняється від загальноприйнятого, де зазвичай лідирують Samsung або Apple.

Перше місце у двадцятці кращих смартфонів несподівано зайняв китайський мобільний апарат OnePlus 6T. Зазначають, що цей гаджет не має набору найсучасніших опцій, як-от бездротова зарядка. Але лідерську позицію він зайняв завдяки ціні, яка є найпривабливішою при такому оснащенні, – пише "Сегодня". 

Друге місце зайняв Samsung Galaxy S10e. Це "наймолодший" топовий апарат 2019 року південнокорейської компанії, який також поєднує в собі якості флагманів за прийнятною ціною, яка навіть нижча від торішнього Galaxy Note 9. 

Третій рядок рейтингу взяв iPhone XR, який, як вважає Business Insider, з урахуванням більш нижчої ціни і приблизно тих же характеристик є більш вигідним придбанням, ніж старші моделі Apple. На четвертому і п'ятому місцях опинилися інші представники сімейства Samsung Galaxy S10 Plus і S10.

Крім зазначених моделей, в першу десятку також увійшли Google Pixel 3 і Pixel 3 XL, Samsung Galaxy Note 9, iPhone XS і iPhone XS Max, Samsung Galaxy S9 Plus і iPhone X. У другій десятці опинилися смартфони iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S9, Huawei Mate 20 Pro, iPhone 8, Razer Phone 2, LG V40, Apple iPhone 7 і 7 Plus, Moto G7, LG G8 і BlackBerry Key2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів