Поділитись:

Реберця і закарпатські вина: на Волині стартує тюльпановий фестиваль

Понеділок, 29 квітня 2019, 22:23
Реберця і закарпатські вина: на Волині стартує тюльпановий фестиваль

Уже завтра, 30 квітня, стартує фестиваль "Волинська Голландія 2019". На відвідувачів чекатимуть протягом трьох днів – 30 квітня, 1 та 2 травня з 10:00 по 18:00 годину.

Про це повідомили організатори у Facebook.

Цьогоріч відвідувачам обіцяють ще більше тюльпанів, ще більше часу для відвідування, а також безліч сюрпризів та розваг.

На фестивалі можна буде побачити більше 2-х га тюльпанів – піоновидних, бахромчатих, папугових та багатьох інших, загалом близько 350 сортів. Організатори підготували тематичні фотозони, а також сюрприз для панянок та особливих модниць – екслюзивний сорт тюльпанів "Victoria's Secret".

Пригощатимуть усіх винна Закарпаття, а також відомі мережі закладів міста Луцька – смажені реберця, шашлики, бограч, куліш, авторські хот-доги, грузинська випічка, солодощі та десерти

На території фестивалю діятимуть розваги для діток – гончарний круг, садіння квітів, розмальовки та багато іншого. Пообіцяли також зону торгівлі, де можна буде придбати рослини.

Нагадаємо, вартість квитка для дорослих становить 40 грн., для дітей – 20 грн. Діти дошкільного віку, діти сироти, а також учасники АТО, за наявності посвідчення – безкоштовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі квітне алея сакур

Надрукувати
мітки:
коментарів