Поділитись:

Андрій Осіпов розповів, про що напише наступну книгу

Вівторок, 30 квітня 2019, 22:20
Андрій Осіпов розповів, про що напише наступну книгу

Наступна книга Андрія Осіпова буде продовженням історії про адвоката Никанора Скрипника, який є головним героєм роману "З особливою жорстокістю".

Про це автор розповів під час презентації свого твору в книгарні "Є" у Луцьку.

За словами Андрія Осіпова, книга складатиметься з трьох частин.

"У першій частині йтиметься про те, чого ще досі не було в українській літературі: про чесного прокурора", – каже Андрій Осіпов.

Друга частина буде про адвоката, а в третій – в юридичному поєдинку зійдуться прокурор та адвокат. При чому, за словами Осіпова, читачу залишиться право самому вибирати, на чию сторону пристати.

У романі підніматиметься також дві важливі теми. Перша – це алкоголь і наркотики в житті юристів. Друга – любов до неповносправної особи: чи можлива вона? Адже зараз кримінальний кодекс трактує секс з недієздатною особою як згвалтування.

За словами Андрія Осіпова, перші сторінки нової книги вже написані. У відпустці автор планує плідно попрацювати над романом.

На запитання присутніх щодо можливості написати книги про місцеву політику, Андрій Осіпов відповів, що "ще не минув термін давності" і ще деякі можливі герої знаходяться при посадах.

Презентація книги Андрій Осіпова "З особливою жорстокістю" відбулася в рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів