Поділитись:

Масштабний збій в Instagram

Четвер, 02 травня 2019, 01:22
Масштабний збій в Instagram

1 травня стався збій Instagram по всьому світу.  Інтерактивна карта, яка відображає в реальному часі місця збоїв, показує, що порушення у роботі соцмережі  є в країнах Південної Америки, в США, по всій Європі і, частково, у країнах Азії, а також в деяких місцях Австралії і в Новій Зеленді, – інформує Дзеркало Тижня 

Користувачі Instagram по всьому світу повідомляють про збої у роботі сервісу. Згідно за даними сайту Downdetector, з проблемами найбільше зіткнулися жителі США, Великобританії, Італії і Португалії.

Instagram в Україні також працює з перервами в Києві, Дніпрі, Полтаві, Харкові, Львові, Херсоні, Луганську та Вінниці, повідомляє Кореспондент.

Проблеми спостерігаються з 21.01 за київським часом. У 53 відсотків користувачів не працює новинна стрічка, ще 31 відсоток не може увійти в додаток. 14 відсотків скаржаться на перебої в роботі веб-сайту.

Це не перший збій у роботі соцмережі: як мінімум два були зафіксовані у березні.

Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, яка дозволяє користувачам перемикатися між декількома обліковими записами.  Можливість перемикатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних та професійних сторінок в соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В "Інстаграмі" тестують функцію прихованих лайків. 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів