Поділитись:

Лучанин у підвалі підробляв горілку відомих марок

Четвер, 02 травня 2019, 13:13
Лучанин у підвалі підробляв горілку відомих марок

На Волині ліквідували підпільний цех з виготовлення горілчаного фальсифікату.

Про це повідомляє прес-служба оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

В ході проведення операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції Волині припинили діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату в Луцьку.

Цех для виготовлення фальсифікату лучанин облаштував в підвальному приміщенні свого житлового будинку. Там здійснювалося незаконне кустарне виготовлення алкогольних напоїв під виглядом відомих торгових марок.

Весь цикл незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, співробітники оперативного та слідчого управління
фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області документально зафіксували. Більш того, під час огляду правоохоронці застали на «гарячому» одну з осіб, причетних до виготовлення фальсифікату.

Самого ж організатора знайшли у Володимирі-Волинському – він саме транспортував з метою збуту значну партію незаконно виготовлених горілчаних виробів.

За попередньою інформацією встановлено, що лучанин реалізовував фальсифікат в роздрібній торгівельній мережі міста.

Загалом вилучили 700 літрів рідини з характерним запахом спирту, майже 2000 пляшок готової горілчаної продукції, марки акцизного податку з явними ознаками підробки, 500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, порожні скляні пляшки з наклейками відомих виробників, корки, пластикову тару, шланги, лійки, спиртометри, що використовувались для здійснення протиправної діяльності.

Крім того, вилучили вантажний транспортний засіб, який використовувався для незаконного транспортування та розповсюдження фальсифікату.

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 600 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз та притягнення винних до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині підробляли "Калганівку" і "Зубрівку"

Надрукувати
мітки:
коментарів